¨Tack =)

Tack för ditt svar EeWee det har hjälpt mig att innse att jag hade faktiskt slutat tro på att jag klarar av saker , men nu är jag på gång igen känns det som. Jag har bara en liten fråga som jag är nyfiken på . och det är det att jag undrar ifall du ser vem mina skyddsänglar är och vem min guide är ? Tack för att du tar dig tid att läsa MVH Aldijana

Hej! Det gläder mig att mitt svar fick dig att tänka till lite. Att du vågar tro mer, och tänka mer positivt om dina möjligheter. Detta att svara på direkta frågor om personliga guider(skyddsänglar) brukar jag helst inte vilja göra då det är svårt att få dessa att framträda "frivilligt" utan direkt anledning. (Har skrivit detta i frågespaltens inledning.) Det är ingen som vill framträda här och nu men jag får sagt att en av dina guider är en kvinna som kallar sig "Naidja" och står för ödmjukhet/styrka(en guide som förmedlar inre styrka och har frammåtanda men på ett väldigt ödmjukt sätt.) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *