2 frågor

hej i källaren under min sambos lägenhet känns en stark obehaglig närvaro jag undgår i så stor utsträcknin jag kan att gå där ner den är kall, fuktig, mörk och obehagligt direkt till vänster när man kommer ner går en dörr in till pannrummet den dörren vägrar jag öppna det klarar jag inte överhuvudtaget jag vägrar helt enkelt vaför. Fråga två igår efter jag varit i källaren och kom upp i lägenheten igen och in i badrummet hör jag plötsligt en lite lljus flickröst säga något i stil med mamma eller om hon sjöng något med mamma i och här bor inga andra barn så vem var/är hon får en bild av en mycket liten flicka extremt ljushårig men med en väldigt ljus röst och ögon fulla av liv men detta är bara en bild.

Hej! Känns som om fråga ett och två hör ihop. Hon verkar ha farit illa och jag tycker det känns som om att det inte är huset hon är bunden till utan platsen. Hennes mor var inte snäll men som ett barn hon är förstår hon inte varför hennes mor behandlar henne så illa som hon gör/gjort. Hon verkar leta efter sin mor men jag är inte säker. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *