<3frida! Det läskigaste jag arit med om

De här hänte för ca 5 år sedan när jag och min kompis var ute och gick. Vi hade varit på en fest, men inte jag eller min kompis hade drukit något. när vi hade komit halvvägs hem var vi på en liten väg som kallas spovedvägen. Vi gick där och pratade för full hals när något vit sprang över vägen jag såg bara det i ögonvrån men jag såg hur min kompis var kritvit i ansiktet. Hon berättade senare att hon hört en historie om att alla som såg en skepnad på den vägen skulle fara illa ut. En vecka efter det så blev min kompis alvarligt sjuk. Förra året dog hon i sjuk domen och det är därför jag delar med mig av den här händelsen till minne av henne. Hon hete Frida Bölman och var värdens bästa kompis. P.S har även lakt ut en gravsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *