älskar han mig?

Hej! Jag heter Johanna och jag och min sambo Peter Wickman har levt ihop i 7år nu. Vi har två barn:wilma och nelly. Vi planerar att gifta oss nästa sommar. Men tyvärr känns det som om det bara jag som driver den frågan. Han pratar aldrig om detta eller planerar för det. Han har fyra barn sedan tidigare. Och jag är rädd att han saknar sin föredetta och önskade att det aldrig tog slut… Han säger att han älskar mig men jag är ändå orolig att han inte älskar mig så mkt som jag älskar honom. eftersom han inte pratar om gifteriet bl.a Rädd att han är ihop med mig för att det är tryggt och känns bra inte för att han älskar från hjärtat. Så: Älskar han mig på riktigt, och vill han gifta sej? Saknar han sin f.d? Hoppas innerligt på svar från dej. Mvh Johanna

Hej Johanna! Egentligen tycker jag inte om att besvara den här typen aav frågor då jag tycker man ska följa sin intuition men samtidigt vet jag att man kan bli "blind" av sina egna känslor och inte tänka klart eller sk obejektivt. Jag får sagt följande: (Detta kanske är tungt för dig att höra men är det jag får sagt) "Din kille har en plats i sitt hjärta för den kvinna han levde med tidigare,i sitt hjärta har hon fortfarande en plats som skapar ett tomrum i honom därför att de inte avslutade sin relation på ett bra sätt. Han borde göra ett ordentligt avslut i sitt hjärta och bara bevara minnena. Minnen av det som varit bra kan man inte ta ifrån någon och det bör man heller inte göra för att en människa ska må bra och vara hel. Du är hans framtid och är i hans hjärta. Han är inte mogen för att göra ett livslång löfte som bröllop innebär. Ge honom tid att känna från djupet av sitt hjärta vad han själv verkligen vill. Han älskar dig,presis som han säjer men han har ännu inte släppt in dig fullt ut i sitt hjärta.Ge honom lite tid att våga göra det. Har tanken slagit dig att han kanske är rädd för att bli sviken eller besviken?" Du får fundera på det svaret.Med öppet sinne.Utan svartsjuka. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *