Andar eller vad är det?

Hej jag har länge funderat på en sak? Jag är 22 år och har inte många utav mina "familjemedlemmar" kvar förutom min mamma och mina syskon och deras familjer. Alla andra är borta typ som mina morföräldrar, min styvpappa, moster och morbror och senaste som gick bort var en mkt nära bekant till familjen och jag saknar henne obeskrivligt mycket.. Nu är frågan varför jag i bland känner att de e nått med mej? Jag har ett par gånger tyckt mej se något och undrar om det är innbillning? Tacksam för svar.. mvh emelie

HEj Emelie! Först vill jag beklaga sorgen då du mist dem som stått dig nära. Du känner dig iakktagen och det är för att de som gått vidare stannar till för att se till dig då och då. De vill bara veta att du klarar dig och de finns där för dig. Pratar du med dem får du svar! De vet att du saknar och sörjer dem men gå vidare. Tänk på de glada minnena som finns hos dig! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *