Andar i hissen igen

Hejsan jag skrev för ett tag sen angående hisstelefånen. Nu har jag ett svar på den. En dag när jag åkte i hissen så knäppte det till i högtalaren så provade jag knacka 2 ggr på högtalaren och så frågade jag om det va någon där. Presis efter jag hadde frågat det så knakade det till ovanför hissen 2 snabba knack. Vet ej om den här anden har kommit i från när jag lekte med oudja board på nätet men högtalaren började knastra i samban när jag lekte med det på nätet. Men jag fick inget svar någon gång kan det va så att man kalla fram en ande men den vägrar svara. Och jag hatade värkligen ligga ensamen för jag kände mig alltid övervakad av något jag inte kunde förklara. sedan tog det slut med min flickvänn och jag flyttade hem till mamma igen och nu känner jag inget kan det va så att det/den ville något med mig? Om det nu är så kan det va så att den har följt med mig hit hem till mamma? För i dag tidigt på morgonen låg jag och sov. Och så vakna jag först till att min broders väcka klocka ringde till (Den var väcka klockan i hans mobil som ringde) så jag gick upp och stänged av den. Det står en tavla vid mitt rum så gick jag och la mig igen sedan efter ett tag så åkte tavlan i marken. (den tavlan har ståt där ett bra tag) Kan det vara så att den här anden om det nu är så visar sin besvikenhet att jag har flyttat genom att göra så?? MVH// Jimmy

Hej Jimmy A! Det jag kan uppfatta är att du har någon energi av en ande kring dig som inte egentligen tillhör dig och som "följer dig". Kan vara som du själv misstänker att den kommit av att du använt dig av ojabord via nätet. Och visst kan det vara så att andar vägrar svara eller inte vill säja något utan man bara känner av dem.Men ibland har jag även märkt att vissa andar(de som är jordbunda och inte varit på andra sidan och vänt)ibland har problem med talet. Antingen får du försöka be den lämna dig ifred eller så ser du om du kan få fram på ett eller annat sätt vad den vill och varför den följer dig. Jag får inga svar då denne man inte är pigg att prata överhuvudtaget men jag försåt att han kan påverka eletricitet. Har du tillgång till en bandspelare som du kan spela in på?Jag har en känsla att dennes röst skulle höras där. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *