Andar på bild.

Hej på er jag har en liten fråga jag hade en vän hos mig i höstas som tog ett kort på mig med min mobil när jag sedan tittade på kortet så framträder de ett ansikte i min bokhylla som en dimma man ser ansiktet tydligt men jag skulle vilja att någon annan som är mer van än mig tittde på kortet man kan även se en svg siluet av ett barn snälla svara om ni vill veta mer om kortet jag har de på min mobil har även en vän som har en kopia på de. Tack på förhand michael

Hej Michael! Antingen kan du lägga ut bilden under menyn spökbilder där flera medlemmar kan kolla och komentera vad de tror och tycker eller så kan du sända bilden till den epostadress som finns angiven till antingen mig eller pajon,så ska vi se vad vi kan få fram eller om vi kan uppfatta ngt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *