Ande i skogen.

Hej! I hälgen när jag och min kommpis var på läger så gikvi i skogen och helt plötsligt fick jag syn på en skugga som rörde på sig när vi gik dit var det inget där och deta har upprepat sig både för mig och min kommpis. Vill gärna ha svar

Hej! Jag kan faktiskt inte länka till det du beskriver eller uppfatta något övernaturligt. Givetvis ska ni tro på er egna magkänsla, men det är ganska vanligt att ögonen kan spela en spratt med både skuggor,ljud och annat när man är i naturen/skogen utan att det för den skull är något övernaturligt eller ha med spöken att göra. Eller så jagar man upp eller skrämmer varandra. Nu säjer jag inte att det behöver vara så i erat fall,men jag kan iallfall inte få någon "paranomalt,övernaturlig" information i detta fall. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *