Anden i glaset.. :(

Hello 🙂 Tänkte ställa en rutinfråga verkar det som :D.. Men iallafall, när jag var ca 12 år så var jag hemma hos en polare och körde anden i glaset. Det var jag, han och hans syrra. Vi satt säkert i 45 – 60 min och försökte få kontakt. Absolut inget hände, så min polare blev lite grinig. Så han sa in i glaset att anden var en " mupp ".. 1 sekund senare smällde fönstret upp och det drog in en tjutande vind. Saken e den att fönstret var stängt och hör och häpna, det var till och med haspad med två haspar dessutom. Då undrar jag om det var en varning eller om anden kanske tog illa upp? Innan anden i glaset har jag aldrig råkat ut för konstiga saker.. men nu efter för jämnan.. Tack på förhand. Mvh Fredrik

Hejsan! <br> Det är mkt möjligt att anden varnade er. Vi på spökwebben rekomenderar absolut inte att spela anden i glaset! <br><br> Mvh Sanna @ spokwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *