anden i glaset..

hej! jag och mina 3 kompisar spelade anden i mitt hus i vårat stora förråd, med ett "riktigt" bräde som kommer från USA. anden skrev min kompis initialer hela tiden och svarade inte på våra frågor, utan skrev bara elaka saker t.e.x att han skulle ta ner oss i helvetet. Vi blev rädda och gick genast därifrån. Efter det så känner jag mig alltid iakttagen då jag går i förrådet, och så har det börjat låta konstigt och dörrar öppnas och stängs i huset.. och min hund stirrar alltid så konstigt och skäller mot dörren till förrådet. vad kan detta vara? Är det anden som har stannat kvar?

Varning!! Lek inte med Anden i glaset… Det är lätt hänt att man får en såkallad "Ond ande" som stannar kvar. Har man en otränad förmåga är det svårt att stänga dörren mot andevärlden vilket kan leda till just de saker du upplever nu. mvh Kristian – Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *