anden i glaset

JAG KOM JUST IN PÅ DENNA SIDA, O SÅG ATT NI TALADE OM ANDEN I GLASET… JAG HAR SJÄLV DÅLIG ERFARENHET AV DETTA O VILL SÄGA ATT MAN SKA VARA MYCKET FÖRSIKTIG MEN ATT GE SIG IN I SÅDANA HÄR SAKER…DET ÄR ALDRIG BRA ATT ÖPPNA FÖR MÅNGA DÖRRAR OM MAN INTE KAN HANTERA DEM, SAMT ATT KUNNA SKILJA PÅ DET SOM ÄR BRA O INTE BRA…. JAG ÖPPNADE SJÄLV EN DÖRR SOM JAG SEN FICK ÅNGRA… MED FACIT I HAND I DAG SÅ VET JAG ATT DET VAR EN STOR DUMHET, JAG FICK HJÄLP ATT FÅ BORT DET DÅLIGA…HAR SJÄLV GÅTT MEDIUM KURSER SÅ JAG VET I DAG ATT DET ÄR OERHÖRT VIKTIGT ATT OMGE SIG MED MYCKET LJUS O KÄRLEK INNAN MAN ÖPPNAR SIG FÖR DEN ANDRA SIDAN…SÅ! VARNING TILL ER ALLA SOM INTE KAN BEHÄRSKA DETTA…. M.V.H VERONIKA

Hej Veronica!Trevligt att du hittade till den här sidan.Du ställde ingen fråga utan kom istället med ett "varningens finger" för anden i glaset.Jag håller faktiskt fullständigt med dig.Det som oroar mig är att väldigt många unga människor tycker detta är jättespännande och använder denna metod för att få kontakt med andra sidan.Jag ska vara väldigt tydlig här.Jag brukar kalla metoden "anden i glaset" för ett riktigt bottennapp.Vill du hitta icke trevliga energier och förvirrade andar som inte har något som helst intresse av ditt andliga välmående så är denna metod "perfekt".Med andra ord har du helt rätt i att man kan öppna upp dörrar/portaler till riktiga bottenslöddret av andeväsen!och även andra energier som kan ställa till stora problem för personen som utövat A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *