Anden i glaset???

Jag vet hur man gör anden i glaset för jag och mina kompisar har gjort det men då hände det inget, men jag undrar bara..finns det andra sätt att ta kontakt med spöken??

Hej Amanda! Oftast är det så att andar eller det du kallar spöken inte vill kontaktas utan vidare."Spöken" är ju oftast sådana avlidna som inte förstår att de är döda och de är inte så uppmuntrande att ha kontakt med dem. Och oftast är det också så att andar som vill ha hjälp eller kontakt, kontaktar dig inte tvärtom.Ett annat sätt är att ta kontakt med ett medium som hjälper dig att få kontakt med dina döda släktingar tex. Anden i glaset brukar mest ställa till bekymmer så jag kan väl tycka du hade tur som inte lyckades få kontakt med någon sur ande eller väsen som sedan vägrar lämna dig eller dina vänner ifred. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *