Andliga guider & oförglömligt möte

hej! jag har två frågor som jag verkligen skulle uppskatta om jag fick svar på 🙂 den ena berör mina andliga guider, hur ska jag göra för att stärka vår relation och göra vår kontakt mera påtaglig? enligt ett medium jag besökte för två år sedan är den ena guiden en egyptisk farao av något slag och den andra en äldre kvinna, stämmer det? den andra frågan gäller en helt främmande man med eldrött hår och bleka ögon jag träffade förra sommaren på mitt jobb i en hamnbutik. jag vet inte varför han gjorde ett så starkt intryck på mig eftersom vi bara träffades ett par gånger då han var in för att betala sin båtplats, och då vi heller inte utbytte så många ord, men jag har tänkt på honom nu i ett års tid och ångrar än idag att jag inte tog mer kontakt. var det något speciellt med honom eller varför har han fastnat så i mitt minne? keep up the good work, och tack så mycket på förhand! mvh // Anna

Hej Anna! Svaret på din första fråga: jag kommer att försöka lägga upp en sida som bara gäller kontakt med guider, andar osv och denna sida ska vara en grund man kan börja på vad kontakt mm. Nummer två: ni har möts tidigare i era liv. Om ni kommer att mötas igen i detta livet vågar jag inte säga då det är dimmigt i dagsläget. Ni har levt tillsammans tidigare. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *