ang frågan jag ställde om min farfar

Hej vad skönt att höra att han har det bra, glömde att fråga i fall han skulle skicka ett brev till mig innan han dog skrev nämligen ett brev till han om att jag fått barn och så och min faster berättade att han skulle skriva till mig men jag fick aldrig nått. Vad skulle han skriva till mig har så många frågor som susar förbi som jag aldrig kommer få svar på, varför slutade han höra av sig till mig han får gärna berätta mer för det värmer om hjärtat, mvh jhill

Hej! Det är samma här.Väldigt svårt att svara på dina frågor hur mycket jag än skulle vilja det då det här och nu inte är någon som vill framträda,ej heller denna gång din farfar. Jag känner att eftersom du har så många frågor kring dina anhöriga som är avlidna borde du söka en personlig kontakt med ett medium som kan ha en seans där denne bjuder in alla dina anhöriga så du kan få ställa alla dina frågor och kanske få svar på dem. Jag rekomenderar det varmt för din del! Vissa människor är svårare att länka till på avstånd(som nu) och vissa anhöriga är inte lika villiga att framträda(som dina) och då kan det vara bättre att ha en personlig "öga mot öga" kontakt med ett medium, som på nära håll kan se vilka du har omkring dig och bjuda in dina anhöriga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *