Ang hur gör jag

Tack för all din hjälp. Jag ber mamma själv skriva in och tala om hur det hela kändes. Sedan vill jag faktiskt lägg in en notis till den person som försökte lura dig. Ta och väx upp. Denna sida är inte för er som inte tror eller inte behöver hjälp. Att testa oss är fult och som Eewee sa vi kan också bli lurade av de på andra sidan. Kan helt enkelt vara en annan i släkten som tog kontakt. Morfar kan ju helt enkelt vara gammel morfar eller hur? Ännu en gång Eewee tack för all din hjälp…

Hej Anna! Ja det är en bra ide att låta din mor skriva och beskriva hur hon upplever allt.Jättebra ide! Då blir det också lättare för mig att via henne länka och "superkontrollera"(vilket jag tydligen ska börja med nu…)så inget slinker undan samtidigt som jag kan känna in mer exakt runt din mamma så hon inte samlat på sig något under reningarna. Det tror jag nu inte men som sagt att kolla en extra gång skadar ju inte. Ang. det som inträffat med att jag blivit testad av Gustaf och lurad av en ande som utgivit sig för att vara hans morfar. Jo det känns som jag blivit "slängd i en torktummlare och rullat runt ett par varv". Men det positiva är att jag är "alert igen". Nej det som dök upp när jag länkade till Gustaf var inte ngn släkt. Utan pga mitt ansvarlösa slarv dök en ande upp som helst enkelt ville "sätta dit mig". Jag var omdömmeslös,slarvig,ovaksam, ej ifrågasättande eller lyssnade till mina guiders varningar utan "svalde betet". Jag är bara irriterad på mig själv! Men att jag inte försöker dölja mitt misstag är för att jag vill att alla på spökwebben ska se hur det kan bli även fast jag borde vid det här laget veta bättre. Andevärlden är ingen lek.Alla kan bli lurade utan undantag. Jag är alltså inte "arg" över att jag blivit testad av en oseriös fråga utan det som gör mig RIKTIG iriterad är att jag låtit mig luras av en ande!!! DET skakar mig och påminner om hur det faktiskt är. Hur mycket kunskap man än har eller erfarenhet så kan man ALDRIG vara säker nog.Men fortsättningsvis kommer jag vara MYCKET uppmärksam speciellt när det gäller frågor om anhöriga avlidna. Och jag ska inte ignorera mina guiders varningar.Jag vill ju att de på denna sida ska känna att de får seriös hjälp. Men övervägande är seriöst och positivt och det gläder mig att kunna hjälpa dem/dig.Så be din mor skriva! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.