ang: hur gör jag.

Hej har alltid bett min dotter att skriva till dig, men ni har sagt att jag själv skall förklara. Jag satte mig ner och hade lugnande musik på därefter åkalla jag ärkeängeln uriel,gabriel mikaeloch rafael. Efter en stund, kom som en ljusboll i gult skimmer. Inuti fanns en mörk ring som minskade mer och mer tills allt blev ljust och det vart varmt och skönt i rummet. Det var en varm och lugn känsla som kom över mig.Resten har min dotter berättat. Men ett par dagar efteråt står min man och jag i garaget och båda kände inte iskall men ändå att någon var bakom oss och hunden sprang in från garaget. Jag vet att min mor och syster är kvar.Fast dom inte behöver.Så jag undrar om det är dom jag kände? Min mor sa innan hon gick bort att hon hade något kvar vet ej vad.Eller är det barnen som jag tror heter sara och henrik. Tacksam på svar leni

Hej Leni! Jättebra att du skriver själv då det faktiskt är till dig jag behöver länken för att kunna "se" ordenligt och få korrekt information.Det är alltid svårare att gå via någon annan. Jag har fått frågor tidigare av din dotter som säjer att det inte känns bra trots reningen.Upplever du samma sak? Jag är faktiskt inte helt övertygad om att detta väsen(en mörker art som livnär sig på känslor) är borta.Jo borta ur ert hem men av någon anledning rör sig dennes energi runt ert hus och väntar på en ingång in/en möjlighet att komma in igen. Jag har varit med om liknande tidigare och har erfarenhet av hur påfrestande dessa kan vara på männiksors hälsa,känslor,psykiskt och även fysiskt, och måste därför fråga dig. När du åkallade änglar.Hur tydlig var du? Åkallade du "Ängeln Gabriel osv" eller var du så TYDLIG som man måste vara när man ska fördriva denna typ av väsen. Dvs åkalla Rätmätiga Heliga Ljusänglar som har modet att stå inför den Högste och bär den Högste Skapargudens namn i sin panna – och enbart arbetar i VillkorslösKärlek och Genom Helig Andes Kraft och arbetar/allt sker, uteslutande inför den Högstes Ansikte. Varför det är så viktigt att vara TYDLIG med vilken sorts ängel/änglar man vill ha hjälp av är för att även mörker änglar och andra väsen kan iklä sig rollen av en ljusängel!. (Jag menar Lucifer som förknippas med ondska är ju en ljusbärare,fast han är "mörk"/ond) Har man med Rätmätiga Heliga Änglar att göra ska det INTE finnas någon tvekan om den positiva känslan och en rening blir ALLTID korrekt utförd, utan obehag efteråt eller tvekan/tvivel om det är borta. Man behöver även tillägga att man ÖVERLÅTER problemet till dem och på inget sätt utmanar detta väsen eller dess energier själv. Dessutom är det viktigt att tillägga att be dessa Heliga Änglar under så lång tid som behövs ställa konstant skydd antingen av dem själva eller av andra Heliga Väsen som OCKSÅ bär den Högstes Namn och har modet att STÅ INFÖR den Högste i Villkorslös Kärlek.(Tydlig.tydlig.tydlig,och åter alltid upprepa för att vara tydlig!!!) Varför jag förklarar allt detta är för att det inte nog går att poängtera hur viktigt det är att vara tydlig med vilka väsen man åkallar,bättre vara ÖVERTYDLIG än för lite. Därför att det i andevärlden och bland väsen inom olika ranger och hirarkier,arter,energier, förekommer så mycket lurendrejeri!!!Allt för att driva människan så långt bort från ljuset som möjligt eller in på vägar som verkar rätt men i slutändan visar sig vara lurendrejeri och illusioner. Det pågår så mycket i himlarymden som vi inte kan ana eller förstå med våran inskränkta kunskap och medvetandenivå.Och det vet dessa om. Fundera på detta och utifrån det känn om DU känner att det är nödvändigt att göra YTTERLIGARE en rening."Nu eller aldrig – en gång för alla" – där du är så ÖVERDRIVET TYDLIG som du bara kan vara. Detta väsen ska inte ens ha möjligheten att röra sig omkring dig och din svär där du bor!!!Du har din fria vilja att hävda till enligt den universiella lagen.Och detta kan man visa genom att i ORD och HANDLING vara tydlig. Och med tanke på det jag ovan beskrivit så kan det vara därför som det enligt din dotter fortfarande känns "osäkert". Jag har samma känsla.Det är INTE helt ok. Därför vill jag att du funderar på hur tydlig du varit när du åkallat hjälp.Gör du ett nytt försök med tydlighet så kommer du märka skillnaden. Jag kan uppfatta att du även har andra energinärvaron omkring dig men att de håller sig lite i bakgrunden och vill inte träda fram. Därför kan jag inte säja vilka de är. Det kan också vara så att de också upplever att det inte är helt ok ännu och försöker varna dig. Viktigast är vad DU känner.Känns allt verkligen helt bra? Hör gärna av dig igen och det är bra att det är du som skriver när det gäller detta. Jag uppfattar att du är trött men jag kan också känna att du har både den styrka och mod som behövs för att gå med detta problem till botten! Jag har även försökt "spåra upp" varför detta väsen dragits till er.Då har jag fått sagt att: "Den utnyttjar ohälsa,trötthet och "gammalt groll" och livnär sig på ouppklarade affärer och känslor". Så det kan du fundera över om det är något du känner igen då jag uppfattar att den funnits kring er/dig i 5-7år.Något har hänt som gjorde att den fick uppmärksamhet på er familj,dig dvs en möjlighet in i eran svär. Men hör av dig!Det känns viktigt för mig att veta hur det går för dig/er!Och jag vill kunna hjälpa er så gott jag och mina guider kan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.