ang inka igen

Hej! Hoppas att jag inte är tjatig, men jag blev full i skratt när du sa att jag hade en cowboy vid min sida. Jag har återupptagit min ridning efter många år och ridit på vanlig ridskola. Jag har haft ett sug på att lära mig westernridning men ej vågat. Många tror jag blivit tokig eftersom att jag var på horsemanship kurs samt en westernclinic kurs nyligen. Fick ett sånt sug på western ridning efterdet så nu i sommar ska jag gå en intensivkurs i westernridning 1 v. Vad häftigt med en cowboy vid min sida hoppas han hjälper mig då på min ridning, kan jag komma i kontakt med honom? Ang spindlar så har jag innerst inne alltid vetaat om att jag måste ha blivit biten av en men slagit bort tanken . men nu vet jag Tack så mycket.. Jag vet ej riktigt hur jag ska komma i kontakt med en indian som kan ledsaga mig. har du något tips? Det skulle vara kul om du fick kontakt med cowboyen för ajg är lite nyfiken på honom… Hoppas han stannar vid min sida. mvh anna-maria

Hej Anna-Maria! Haha! Ser cowboyen vid din sida och han rör lite nonchalant vid sin hatt och säger: "haowdi, mam." Felstavat men du förstår nog vad jag menar. Han finns vid sida och han tycker det är på tiden att du tar upp din gamla hobby- ridningen – men han tycker du tagit lång tid på dig med att börja weternridningen! Han kan bli lite otålig men han finns vid din sida hela tiden och hela vägen. Bli inte förvånad om du känner en extra våg av energi då du rider westernridningen, han ligger bakom. Jag tjatar lite på Pajon om en liten plats där jag kan lägga ut lite info om hur man tar kontakt med sina guider mm. Kul att du vågar och bry dig inte om de andra, de är bara avundsjuka!! Marijona Ps. Indianen och cowboyen är lite oense om hur du ska rida och du kommer säkert att känna av detta på ett roligt sätt.Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *