ang min dotters skolvägran

hej! detta gäller återigen min dotter hon har vägrat gå till skolan nu i två veckor och jag blir mer och mer orolig och snart kännsd et som att någon bara kan trycka på en knapp och då bryter jag i hop.Hon vill sluta skola och jag försöker hjälpa henne men dock utan framgång. Hon vill börja i en skola hon definift inte kommer in i . Ser du om hon får ork att återgå till sin skola eller ser du om hon börjar i en annan skola. Jag behöver all info om jag ska klara av detta själv. Hon är endast 14 år.

Hej! Ju mer du protesterar desto mer kämpar hon emot. Det du kan göra är att be om hjälp från någon på skolan någon som kan tala med henne och försöka få henne att förstå men det är inte lätt jag vet!! Hon gör tvärtemot vad du säger just för att du är hennes mamma. Låt någon hjälpa dig och ta emot den hjälp du får!!! Mer kan jag inte råda dig till just nu. Hör gärna av dig så jag vet vad som händer!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *