ang. min förra fråga.

Hej. Tack för att du svarade på min fråga den 6/3-08 . Jag undrade om en närvaro som du fick fram som "erik" , du sa att han var fäst vid den här platsen där mitt hem finns. Men mina föräldrar är skilda och bor en bit ifrån varandra. Jag känner någon slags närvaro hemma hos min mamma med och det har även min lillasyster gjort. Jag kan inte komma unerfund med om det är "erik" som är med oss där med eller om det är någon annan. Min lillasyster berättade för mig att hon tycktes se en flicka klädd i vitt i min mammas hus. Flickan drack ur ett glas med vatten.JAg har också hört någon som går runt i huset och öppnar köksskåpen och så vidare.. katten reagerade också. Har dessa olika närvarorna någon koppling eller är det två helt skilda saker? Tacksam för svar // Nathalie

Hej Ninni! Det verkar som denna ande Eric är platsbunden i ett av dina ehm du brukar vara på(hos din pappa?) eftersom du upplever annan aktivitet hos din mamma. Jag kan inte få en länk till det andra huset(din mammas) så jag kan inte bekräfta denna ande du beskriver där, men dessa två har inga kopplingar så mycket uppfattar jag då de hör till helt olika platser. Två helt skilda saker alltså. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *