ang mitt liv på 1200 talet som sierska

Hej! Äntligen har jag nu börjat en distanskurs på 1 år för att lära mig häxmagi. Jag känner att jag hittat hem på något sätt.Jag har börjat lägga ett Tarotkort om dagen konstigt nog har det stämt in som har hänt under dagen när jag senare på kvällen utvärderar kortet, och i dag kom jag på ett recept på hostmedicin den bara dök upp i huvudet från ingenstans.Jag undrar hur jag ska göra för att få hjälp av min guide under dennakurstid. Jag behover nog lite vägledning för det är mycket som jag ska lära mig. kommer jag lyckas???? huva hoppas det.Ser du om hon är nöjd nu när jag är på gång?? mvh anna-maria

Hej Anna-Maria! Häftigt att du går kursen- skulle själv gå den men tiden räcker inte till just nu. Du får vägledning av din guide och be henne om hjälp när du behöver den! Hon skickade dig receptet på hostmedecin för att du skulle förstå att det var hon! Hon litar och tror på dig när det gäller kursen och jag vet att du klarar den! Vad gäller tarotkorten så är det du och inte hon som tyder dem:) Hör gärna av dig och berätta hur det går! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *