Ang. Om det blir p+j.. Tack!

Hej EeWee!! Vill bara tacka dig för att du tog dig tid till att vilja svara på något som betyder mycket för mig.Jag har ångest för mitt väg val och något inom mig säger att det ska bli vi. Jag kanske inbillar mig, vem vet… Allt är bara jobbigt just nu. Men tack för ditt svar. Kram / P

Hej! Jag förstår att det är tungt just nu och att du gärna skulle vilja ha säkra svar men så fungerar det inte, och jag kan inte ge dig något annat svar än tidigare. Tänk på att det är en viss skilnad mellan att "leva på hopp" och att lyssna till sin inre röst som är en del av förnuftet. Ibland grumlas vår inre röst av våra egna känslor och att vi så gärna "vill" eller hoppas. Försök att "tänka objektivt" på din siutation ,och med det som utgångspunkt följa "din inre röst"(som inte är desamma som dina inre känslor). Den inre rösten är oftast baserat på förnuft,saklighet och en känsla för vad som är den egentliga sanningen/rätt fel. Och i din siutation är du ju inte ensam,det är ju också ditt ex det handlar om och vad han tycker och tänker. Vet du inte vad han tycker tänker känner osv så hjälper det ju inte mycket vad du vill hur mycket man än hoppas,vill och önskar. Har ni verklgen satt er ner och pratat om detta? Har du verligen pratat om dina/hans känslor och hur du/han känner denna ovisshet inför framtiden? Det är bara en tanke jag fick. Hoppas det löser sig för dig!Det önskar jag verkligen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *