Ang Om din bild

Är det vanligt, att man som ganska så oerfaren inom detta, får huvudvärk dagen efter när man har fångat upp och förnimmat nånting som är låååååååååååååångt bort, dvs i området som du bor i? Hade igår fredags en lätt huvudvärk och nackvärk. Linda

Hej Linda! Ja så kan det bli.Jag har känt av och känner av att du är nyfiken på mig som person och medium.Det är helt ok.Jag har även känt att du sänder tankar,länkar och trådar i dina tankar åt mitt håll.Det är ok eftersom du vill"testa dig själv" och på mig pröva och få bekräftat om du känner och ser rätt. Men du bör vara försiktig därför att jag runt mig och i omgivande svär även har otrevliga väsen,andar etc som håller ständig koll på vad jag gör. De avskyr när jag tex svarar på frågor och vill hjälpa människor eller göra människor uppmärksamma.Har du otur eller är oförsiktig kan du få även ett sådant på tråden.De kan göra dig sjuk.Jag vill bara att du är försiktig.Känner du obehag "åt mitt håll" så släpp länken direkt!Ok!? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *