Ang tidigare liv

Hej Jag vet nu tack vare dig att jag levde som häxa under en mörk period i mitten av 1400 talet- 1500 talet och att jag troligvis dog gammal men känner du om det var pga ålderdom eller hur jag dog hade jag barn eller var jag ensam troligen har jag levt fler liv känns så men var och hur levde jag känns som jag på något vis alltid varit en ensam själ.

Hej! Du var en ensam kvinna trots att du hade många runt omkring dig men det var ett liv du själv valde. Du dog mycket gammal och i ensamhet. Då du var sk häxa var du ingen lämplig fru men du hade din älskare men han håller sig gömd för mig. Han vågade aldrig ställa upp för dig eller vara på din sida och då du fick fler och fler "klienter" gick han sin väg. Han fick en familj men han kunde aldrig glömma dig riktigt. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *