ang. vad var det jag såg

Hej! Tack för ditt svar. Nu förstår jag varför jag är så trött om dagarna, när jag är ute och ränner på nätterna.. Jag undrar lite vad du menar med att jag besöker mitt "hem" på andra sidan för att hämta energi. Vad är det för energier jag tar med mig hem efter mina resor,och vad menas med att de bär min signatur. Kvinnan från SriLanka kan jag märka av henne något när jag är vaken eller träffas vi bara när jag gör mina resor vad menar du med att hon jordar mig och helar med vatten? Ja det var mycket frågor men jag är så intresserad av allt som har med det övernaturlig att göra, önskar jag kunde få bli mer mottaglig även i vaket tillstånd. mvh anna

Hej Anna! Jag rekomenderar dig varmt att läsa böckerna "Livet på andra sidan" och "Mellan två världar" av Sylvia Browne som på ett rätt bra sätt förklarar detta med andra sidan.(hon är iallafall den som beskrivit saker närmast det jag själv sett/ser och upplever) Hur konstigt detta än låter så är det ändå andra sidan som är vårat egentliga hem,där vi har alla vänner samlade runt oss,djur och olika områden vi utvecklar oss i. Livet på jorden är egentligen bara en slags "utbildning". Istället för att komma med långa utlägg och teorier så hänvisar jag alltså till Sylvia Brownes böcker, då hon som jag sade är den som beskriver sådant jag själv kommit fram till under tiotals år. Sedan är det givetvis upp till var och en att skaffa en egen uppfattning. Ibland kan vi bära på en "tomhet",en känsla av att "vi hör hemma någonannanstans" och en saknad efter "något vi inte kan identifiera" i detta liv.Oftast handlar det då om att vi bär på en inre undermedvetn längtan "hem" till andra sidan och när kroppen sover passar anden i oss att göra sig en resa hem för att sedan komma tillbaka lagom till vi ska vakna. På astralresor besöker du, som jag beskrev vänner till dig och släktingar och även släktingar från andra liv och du besöker även tidigare liv. Dessa energier kan jag uppfatta och kallar för signaturer/din personliga signatur. Alla bär en egen signatur som är en andlig DNA sträng dvs den ande du har inom dig som är du i denna fysiska kropp och är den ande som återföds bär en egen signatur. Oavsett vilka liv man levt,som man,kvinna i olika tider med olika utseenden så är denna ande/livsande/själ desamma.Det som är DU genom alla tider.Denne ande,hos en var har en egen unik signatur.Den har även ett eget gudomligt namn.Det är den som utvecklas när vi lever olika liv på jorden. Den kan man se och spåra.Man kan i princip se "rester" (ungefär som en bil släpper ut avgaser) där du varit och "rest" via astralesor. Ibland kan du kanske möta en avliden släkting på vägen där du "far omkring" och den anden/släktingen kan följa med dig hem där du befinner dig nu,då du visar vägen. Tillhör ni samma släkt kan denne person bär en del av din DNA signatur i sin ande/aura och då kan man identifiera att det är släkt även om denne inte kommunicerar. Som medium finns det mycket man kan lära sig läsa i en människas aura.Detta kanske blev invecklat men är inte så komplicerat som det kan tyckas låta. Denna kvinna som är en av dina guider( fr. srilanka)är alltid med dig men håller sig en bit ifrån dig när du är vaken.Därför kanske du inte känner av henne. När du mediterar eller gör astralresor följer hon med som en slags "vakt" dvs om du skulle hamna i en svär som är otrevlig eller direkt farlig för dig, kan hon rent direkt "slita dig därifrån" vilket du kan uppleva med att du vaknar med ett ryck. Hon har kunskap inom jordmagi och vattenmagi och kan därför rena dig vilket ibland kan behövas när du gjort astralresor. Detta är antagligen inget du märker av men det är vad hon gör.Vilkenslags magi och hur hon använder magin vet jag inte mer än,som jag sa,att det handlar om jordmagi och vattenmagi. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.