Ang. var d min guide jag mötte?

Hej EeWee! Låg och tänkte på vad den här guidens namn skulle kunna vara och fick för mig att det var något på Z, tycktes låta som Zaida, Zeida, vet du om detta kan stämma? Vill bara passa på och tala om att jag verkligen beundrar dig för vad du gör och hur du gör det! Du verkar vara en stark, sjävlsäker och genom god person med skinn på näsan! Beundransvärt! KRAMAR

Hej! Fann en intressant lapp som legat vid datorn ett bra tag och kände direkt att det stämmer med "signaturen" till dig. Jag har skrivit namnet "zanita" som en kvinnlig guide till dig. Tyvärr har jag inte antecknat mer då jag antar att detta besök måste varit antingen väldigt tidigt på morgonen eller när jag är mer sovandes än vaken. Jag kommer heller inte håg hur hon såg ut och ännu mindre vad/om hon sade något, och hon framträder inte nu heller. Men där har du ett namn iallfall och jag kan stryka ännu ett namn på lappen…;) Tack så mycket för all dina fina ord då de värmer! …men kan säja att även jag känner mig "liten" ibland och undrar "va fasiken jag håller på med" och även vi mediala har dagar då vi tröttnar på allt som har med andar och paranomalt att göra!…;) Men all respons jag och de andra på spökwebben får är enorm och gör att vi orkar fortsätta vidare…så TACK själv!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *