Ang. var d min guide jag mötte?

Hej EeWee! Ännu en gång, tack! Tänkte berätta en lite rolig sak som hände mig igår. Jag låg & tänkte på ditt svar precis innan jag skulle somna, bland annat med det här att söka information så kanske d "ringde" i en klocka. Jag kollade runt lite om Valloner och tyvärr så ringde det inte 🙁 detta låg jag och funderade på när jag helt plötsligt minndes antigen en dröm jag haft eller en film (kan tyvärr inte urskilja om jag sett det på film & inbillat mig) Men iaf så har jag för mig att jag för många år sedan drömde att jag var något likt en zigenare och färdades runt i trävagnar med en massa människor. Minns även att det kändes lite som en "resande cirkus" varför vet jag inte, kanske pågrund av att vagnarna såg lite ut som, ja ungefär som sådana man fraktar hästar i (fast av trä) Har inte riktigt koll på det här "minnet" men ville bara berätta 🙂

Hej! Det är bra att innan man går och lägger sig eller när man vilar fundera på sådant man "söker som svar i sitt inre" framförallt då det sista vi tänker på innan vi somnar oftast är det vi engaerar oss i när vi sedan drömmer eller gör astralresor. Det låter som du börjar gräva lite i dina cellminnen och förr eller senare kommer du säkert komma på mer "pusselbitar som faller på plats". Forstätt jobba;)för även om "klockan" inte ringer på ditt medvetande plan kan något i ditt undermedvetna vakna,minnas som sedan dyker upp i dina drömmar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *