ang. våran älskade katt.

Hej! nu skickar jag in en fråga till som dök upp och jag funderat på. Våran katt togs bort den 21 oktober i år. hon var inte sig själv helt plötsligt, magrade och gjorde inne mkt och nästan hela tiden. Annars var hon en helt underbar katt och helt klart speciell. Jag undrar hur hon känner inför att vi tog bort henne sen är jag orolig att hon inte ska tro att man tyckte mindre om henne det sista pga hur hon var och att jag aldrig gick med till vet. med min sambo och var med när hon gick bort? Vad kan du se och hur har hon och känner hon nu? Mvh Linda

Hej Linda! Hon mådde inte bra och hon ser det som en befrielse då hon inte var sig själv. Hon har inga illa tankar om er och hon har det bra nu, jagar fjärilar, sover och äter gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *