ang vem är hos oss

Hej,synd att folk inte kan låta bli att "bråka".Det tar ju tid och energi av oss som VERKLIGEN behöver hjälp och råd.Som livet blivit ohållbart för.Tack och lov känns det nu som ett lugn lagt sig hos oss,känner ej samma kyla hela tiden heller. Nu är min fråga då att : inbillar jag mig eller har vi blivit av med "skräpet".Känner du om perssons har kommit till andra sidan och fått ro? Och hur är det med våran "man"? Barnen sover inte bättre ännu men det kan ju bero på något annat..Jag är så trött på att jämt känna närvaro så nu hoppas jag verkligen alla har fått ro.Eller är det bara tillfälligt? Tack för all hjälp vi fått. har en del mail liggande i luften men om du vill kan du sammanfatta dem i samma svar.

Hej Åsa! Dina frågor är besvarade vid andra frågeställningar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *