Angående den grekiska kvinnan

Hej igen! Tack för svaret. Jag tycker det lter som en ny guide som har tillkommit så att man nu är uppe i fem stycken tror jag…Eftersom jag inte känner igen beskrivningen .Först eriis, sedan Nayidja, sedan indiankvinnan och sedan mansfiguren som jag bara har sett som grå med ett vitt frågetecken på. mvh Linda

Hej Linda! Ja jag känner inte igen denna kring dig men upplever henne som ngn form av "lärare" alltså ngn som tillkommit för att lära dig ngt.Sedan om hon kommer stanna eller hur länge det vet jag inte. Det här med olika guider kan verka förvirrande men…jag har själv genom åren haft ett 50-60-70 tal (slutat räkna sedan länge) som jag kallat guider då de funnits vid min sida under olika perioder av lärande. Några kommer,några går,några får jag möta senare igen och andra kommer aldrig tillbaka. Så är det. Och är man då en medial person så brukar det vara rörelse kring en med guider som kommer och går MEN man har alltid 1-3-5 som ALLTID är där även om de kan kliva bakåt för ett tag för att ge plats åt andra. Det är just pga dessa byten det är viktigt att själv lära sig känna skillnade på vem som är vad och vem. Många medium som tom arbetar professionellt väljer att inte veta eller hålla reda på alla guider som kommer och går eller deras namn utan litar på att de helt enkelt bara ska vara där och lär istället känna de olika sk "energisignaturerna". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *