Angående en fråga om min dröm.

Skickade en fråga i början av april tror jag efter att ha bett innan jag somnade om att min guide skulle visa sig drömde då något besynnerligt om ett medium som kom hit och berättade för mig nåt jag inte minns och plötsligt såg jag en kvinna genom väggen som försvann tillbaka direkt jag såg henne och kvar på golvet blev en liten liten söt man som irrade runt o såg ut att undra var tog hon vägen som om de kom tillsammans han var så söt o såg så vilsen ut. Jag utbrast då till mediumet men se det var ju min barnmorska som förlöste när jag själv föddes och mediumet såg jakande ut. Vill så gärna veta vad detta betydde vet inte om min barnmorska lever vet inte ens vem hon är och den där lille söte vem var det och mediumet som jag inte minns ansiktet på vem var hon. HAde varit så enormt intressant att få veta lite mer vilka det var som besökte mig och vad de heter och betyder.

Hej! Frågan om din dröm är besvarad efter den första frågeställningen från i april.Kika i frågespalten! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *