Angående Hjäääääälp honom

Hej!Jag fick ju svar på det där om Erik.Du frågade om vi hade använt anden i glaset Det senaste åren.Det har vi men det var inte så vi fick all info.Jag frågade honom… ps.när jag skulle skriva min mail stog det natanael.andar@hotmail.com

Hej! Andar/väsen som inte varit på andra sidan kan byta skepnad och utge sig för att vara vem som helst likaså har de inga problem att skaffa sig information så man ska tro att det de säjer kommer från den de utger sig för att vara. Din vän är på andra sidan. Ni har nog fått en ande på halsen som vill spela er en spratt och luras och det tycker jag är lågt av den då den utger sig för att vara er vän. Men det är så förvirrade andar/spöken/väsen kan göra.Nästa gång tycker jag ni kan säja åt den att sluta luras och utge sig för att vara din vän.Om du "vågar" kan du fråga vem det EGENTLIGEN är!Förklara för den att du vet att din vän är på andra sidan och INTE behöver "hjälp"!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.