Angående min granne.

har skrivit ett tack svar men inte fått någon respons på det. nu har jag börjat drömma om min granne oxå,gahh. känns som om han inte är lika aktiv längre,har jag rätt? Mvh Lena

Hej Lena! Vi/jag håller just nu och ett par dagar frammåt på att gå igenom en uppsjö av hundratals frågor som blivit inskickade av er frågeställare under senaste 2-3 månaderna,vilket givetvis är jätte kul att ni gjrt och forsätter göra!, men detta innebär också att vi har en hel del att hinna ifatt och läsa igenom. Därför har vi nu stängt funktionen att kunna sända in nya frågor. Vilken fråga är det jag missat?Eller insändare?Kommer du ihåg datum då du sände in detta? Jag kan fortfarande uppfatta att sin granne är närvarande men att du slappnar av lite mer och därför inte störs lika mycket av dennes närvaro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.