angående min morfar, och hjälp

Tack för svaret angående min morfar. Men jag undrar en sak. jag är väldigt väldigt intresserad av de övernaturliga och andra sidan, men aldrig stött på något fast jag vill. hur ska jag då göra för att bli mer mottaglig, är verkligen störtt avundsjuk på er som har den gåvan! och finns det något jag kan göra för att få kontakt med min morfar eller vill han inte det? Ha de bra

Hej! Du kan anmäla dig till en kurs där du får hjälp med att öppna dig mer andligt! Kolla runt där du bor och hitta en kurs som känns rätt för dig! Det finns både fördelar och nackdelar med att vara medial men det lär man sig att hantera med tiden. Lycka till! Ps En privatseans kan vara ett sätt att få ev kontakt med din morfar men det finns ingen garanti för att just han kommer fram så ta de budskap du får från andra sidan och ta det med dig! Tack! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *