annat liiv ? ;ooo

Hej ! Jo jag undrar om jag har haft ett annat liv ? Jag är en tjej på 12 år som gillar innebandy kompisar mobilden datorn ! Hur var jag som person då ? Jag skulle gärna vilja ha svar ttack ((:

Hej! Det är inte alltid lätt att ge svar! Jag ser ett liv som utmärker sig hos dig och detta kan vara på 11-1200-talet. Du levde fattigt som barn och livet ändrades inte nämnvärt när du växte upp. Du växte upp, gifte dig ung, fick flera barn men inte alla överlevde. Du och din familjs slet och kämpade med ett litet jordbruk ni hade men ni var inte fria bönder så att säga. Du var en ganska vanlig kvinna och du gjorde inget utmärkande förutom att du var ganska trogen din kyrka. Detta är vad jag får fram idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *