Annorlunda fråga!

hej:) Jag läste om hur guider kan vara "den inre rösten" och kom på en händelse som hände för ca 5år sedan. Det är inget jag är stolt över och jag skäms att prata om det men här är man ändå ganska anonym. Jag va 13-14år tror jag och hade börjat snatta ordentligt. Jag gick egenom en slags personlig kris och genom att ersätta tomrummet så snattade jag. Nu hade jag i alla fall kommit så långt att jag tog vad som helst och hur mycket som helst. Tänkte oftast inte på om någon såg mig. En gång hade jag packat på mig en hel del samt ett data-spel, när jag gick i affärewn och skulle gå ut så bestämde jag mig helt plötsligt för att jag inte skulle ha spelet, det konstiga är att jag hade redan lagt ner det så jag kan inte förstå varför jag gick bakom några hyllor och tog ut det. Hade varit enklare att slänga det någonannanstans om jag inte ville ha det. Den här gången blev jag fast tagen, det intressanta är att jag va typ 50kr från att det skulle ha blivit stöld. Kan det ha varit min guide som fick mig att lägga tillbaka det? för att mildra straffet lite, men ändå se till att jag blev fasttagen och fick hjälp? Låter kanske dumt men kan fortfarande inte förstå varför jag tog ut det. Tack för alla svar på mina frågor;) /Camilla

Hej Camilla1 Visst kan guider försöka påverka när de märker att ens skyddling gör något som den inte borde göra. De kan påverka genom intuitionen eller skapa en ingivelse dvs att man gör ngt som man sedan inte förstår "varför gjorde jag sådär". Jag får sagt att det ditt fall dels var din guide som ville få dig på bättre tankar men att där i denna affär också fanns en andeman som hade ett finger med i spelet. Han uppmärksammade dig och hade kraften att påverka din vilja. Denna andeman hör inte till dig på ngt sätt utan hör till platsen du var på. Han var och är det husets beskyddare. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *