Ännu ett tack till dig.

Tack för att du uppmärksammade mig.. jag e lite betagen av det du skriver. min farmor visste.. hon gav mitt konfirmationskort till min faster och sa att hon själv ej kommer kunna ge det till mig… och pappa gav de bara ett år att leva och han levde 2 år och 8 månader.. läkarna var förbluffade. min bror var bara 8 år och jag var en ganska hemsk tonåring. jag har drömt så många gånger om pappa och att han skriker åt mig i drömmen.. jag vaknar och det är som jag hört honom och känner mig jätte uppriven efter.. detta var längesedan nu.. senaste drömmen jag hade om honom hade han sjukdomen men kunde leva med den och vi var lyckliga i drömmen. när pappa var ung var han sjöman och han trivdes och levde på havet! Tack så mycket!! Sköt om och vila upp dig 🙂

Hej Cecilia! Tack själv och det gläder mig om jag kunde hjälpa dig lite i dina funderingar. På något sätt uppfattar jag att du sökte någon slags bekräftelse om det du undrat på och att "någon pusselbit fallit på plats". Jag får även "bud" från andra sidan om "förnöjsamhet" som grundar sig i att din farmor/pappa är nöjd över något du kommit till insikt om.Det skapar ro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *