ännu mer förvirrad

Hej jag får taka för svaret även om jag nu är ännu mer förvirrad.Vad menar du med att det ska finnas onda väsen?vad skulle dessa va för nåt?Hur vet man oma man möter onda väsen?var finns dåm nånstans?.du skrev att det är väsen som inte är skapade av ljusbärare el änglar.va menar du med det?Min mormor har alltid sagt att det bara är psysikt sjuka mäniskor som ser neagiva saker men att det bara är fantaiser för i andevärlden finns bara snällt.Du får jättegäran förklara mer för jag funnderar mycke på dehär. Tack på förhand.Matte

Hej Mattias! Då jag inte har all den information du behöver har jag surfat ute på sidor och hittade en som kanske kan vara till hjälp för dig i ditt sökande och jag hoppas du får de svar du söker! Har inte läst allt material själv men har hämtat det och kommer att skriva ut och läsa det vid tillfälle. http://kaleidoskop.se/millennium/doa.pdf Lycka till i ditt sökande!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *