Är de kvar?

Hej, Jag har tidigare fått svara att jag har en skyddande och förmodligen min farbror omkring mig. Är de kvar? Jag har flyttat och känner en närvara ibland under en kort stund. Jag har även fått svar att jag tidigare skulle fråga efter namnet på min skyddade har inte fått något namn, och har inte riktigt vågat att följa instruktionerna jag fick. Jag är kankse rädd för vem jag ska möta. / Mim

Hej Mim! Det verkar vara din farbror som finns vid din sida och det är honom du känner av. Du ska inte känna dig tvingad till att göra något du inte vill så när du är redo frågar du igen och då får du svaren du söker. Att vara rädd är inget att skämmas för! Alla-medium eller inte- blir rädda till och från. Gör det när DU är redo och inte för någon annans skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *