Är de kvar?

Hej, skrev en gång innan angående saker som hänt hemma hos mig och avd jag känner. Min fråga är nu om de finns kvar hos mej, och om de finns fler? Du sa att min mamma tagit me sig den ena mannen vid en sjö, möjligtvis en sjöbod, hon berättade att för många år sedan så hände det en sak vid en båt klubb, där bilen helt plötsligt stannade, och efter ett tag hoppade igång. senare samma kväll hade de diskuterat detta och då hade fönstret slagits upp trots de va vindstilla. Kan det ha varit då som han följde med henne? Tacksam för svar! Mvh camilla

Hej Camilla! Jag kan fortfarande uppfatta deras energier även om något är förändrat och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Vad jag förstår av det jag får sagt så är det den gången din mamma minns som dessa andar "hakade på",alltså skapade en länk till din mamma och följde med och därav fenomenen. Har ni läst bönen ni fick i förra svaret?Om ni fortfarande har besvär med dessa andar kan det också vara värt att pröva att "lämna tillbaka dem" till platsen de hakade på första gången. Du får återkomma med detta i hur saker är nu då det är ett tag sedan denna fråga ställdes. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *