Är de med mig?

Hej! Min pappa dog för snart 15 år sedan, och min f.d pojkvän dog för ett år sedan. Försöker någon av dom kontakta mig? På min 18årsdag vältes en massa ljusstakar ner. Var det pappa?

Hej Lina! Svar Ja.Det var din far som ville visa sin närvaro då han ansåg at din 18 års dag var speciell och han hade lovat sig själv att finnas där för dig oavsett. Båda är på andra sidan men inte tillsammans. Din far har genomgått rening och vila och gått vidare i sin tillvaro som ande och förbereder sig för att återfödas i ett nytt liv.Han brukar finnas vid din sida vid speciella tillfällen. Din pojkvän är också på andra sidan tillsammans med en stor brunsvart hund. Jag vet att han försökt få kontakt med dig via dina drömmar men att du har svårt att minnas dem.Han utrycker en viss oro för dig och vill att du går vidare med ditt liv. Kärlek kan också vara att släppa taget. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.