Är det min avlidna faster..?

Jag var uppe på överväningen och borstade håret framför spegeln och jag kunde se köket i spegeln och i köket står ett glas skåp jag tittade på det och plötsligt åkte en skugga förbi glaskåpet jag fick en chock och sprang in i köket och trodde det kankse var en fågels skugga utanför fönstret,men inget var där, En gång så var det så att jag och min halv syster städade hon tog mattan ut för att skaka bort allt damm,på vår trädgård har vi en heliga maria staty,hon började roppa åt mig(min halv syra)och jag sprang ner till henne och frågade vad det var , framför statyn såg hon en flicka som hon trodde var jag men ingen var där ,det var därför hon ropade åt mig fasst jag var på övervåningen, en gång närjag och min familj åkte hem från laxå genom en skog jag och min lille bror satt i baksätet och vi var väldigt trötta jag hoppade till när jag såg nått vitt springa övervägen och in i skogen det var som om en människa eller nåt med en vit kappa på,det var vad jag såg men ingen annan i bilen såg nåt, När jag var yngre så såg jag mycket syner jag såg en kvinna med svart lockigt hår och vita kläder hon liknade min faster som älskade mig väldigt mycket när jag var liten innan hon dog. Är det bara min fantasi eller bara inbillninga för jag är väldigt rädd ? tack i för hand /Mvh Maria

Hej Maria. Det finns många exempel på då fantasin faktiskt skenar iväg, men även exempel på det faktiskt är verkligt. Som du förstår kan jag inte peka på en viss händelse och säga att den har inträffat och är verklig. Det viktiga enligt mig är att man har kritiska ögon och först försöker finna en naturlig förklaring. Mycket konstigheter kan ske, trots att de är fullt naturliga. Men givetvis ska man inte utesluta något. Det som jag brukar säga är att man ska lyssna och tro på sin magkänsla. Att det existerar saker som vi idag inte kan förklara rent vetenskapligt, VET och är jag totalt övertygad om. Att din faster visade sig för dig och att du såg henne – det ska du vara tacksam för. Du behöver absolut inte vara rädd för detta. För visst känner du en tacksamhet över detta idag? =) Hoppas allt är fint med dig och återkom gärna igen om du har fler frågor! / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *