Är det någon i huset?

Hej! Jag har en liten fråga. Jag har upplevt lite konstiga saker hemma hos mig, främst på övervåningen. Det låter ofta som om nån går precis utanför mitt rum, musik som stängs av och sätts på av sig själv och någon som har dragit i täcket en kväll. Jag känner mig ofta iakttagen… Är det någon här hemma?? Huset är inte speciellt gammalt, tror det byggdes på 60 – 70 talet, och det ligger en bit utanför Helsingborg. Vi har renoverat en del i huset, kan det ha något att göra med saken? Om det är någon här, vem är det då?? Tacksam för svar! Lisette

Hej! Jag blir så full i skratt när jag läser ditt brev! Det är en kvinna, äldre dam, gråhårig, håret uppsatt i en gammaldags knut,röda kinder och jag skulle tippa på 1800-talets mitt då hon har en sk viktorians klänning< är kanondålig på modet!! Hon finns bara där hos dig och hon tycker det är kul att kivas med dig. Hon kan ha varit författarinna då jag ser henne skriva och när hon fastnar i texten går hon gärna runt för att få det att lossna. Namn är jag osäker på men S- Sara tror jag hon heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *