Är det någon i huset?

Hej! Vet inte var jag ska börja,men jag har en längre tid kännt mig så orkeslös och trött och det finns inget som är speciellt roligt längre! Är det nått/någon i huset som stjäl min energi eller vad är det?! nått finns det här iaf, för att både jag och min sambo har kännt kyla och lukt från cigarr (ingen i familjen röker alltså)och en gång när jag hade svårt att sova och skulle vända på mig så kom jag bara halvvägs runt sen tog det bara stopp! det var som en osynlig vägg mellan mig och min sambo, det gick bara inte!! och det är inte bara det, det känns som om jag är ämnad för nåt mer än det jag gör och vad jag är!!! Det känns så starkt men jag vet ju inte vad det är!snälla hjälp mig, blir tokig snart! kramar på er!

Hej! Cigarrröken kommer från en kurpelent man och kylan visar en andes närvaro. Du låg på hans plats därav stopp i sängen:). Du har många val i ditt liv och många vägar att gå. Mitt råd till dig är att rannsaka dig själv, verkligen gå in i dig själv och se vad du vill göra med ditt liv! Skriv ner vad du vill och vad du inte vill- detta för att rensa "ogräs" i huvudet. Det som är kvar- skriv för och nackdelar med allt, var hård mot dig själv men var ocskå rättvis. Det du säger att du inte klarar av säger jag bara "pyttsan" åt. Du är en stark kvinna men vilja och mål men just nu är du på en nivå i ditt liv då allt känns tråkigt och åter tråkigt. Prova med att börja med det som jag föreslagit. Sätt dig på en plats du tycker om och trivs på, slappna av, skriv… Hör av dig om du vill! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *