Är det någon i mitt rum ?

Hej! Varje gång jag ska sova så känns det som om någon tittar på mig men när jag tittar upp så står det ingen där.Kan de vara någon som är i rummet?? Ps. Lite mörkrädd!

Hej Ida! Jag kan faktiskt inte uppfatta att det skulle finnas några energier på ditt rum som skulle vara obehagliga eller vilja dig något illa. Däremot kan jag känna att det finns välmenande energier runt dig som kan komma antingen från en avliden släkting eller ngn som vakar över dig. Kan du i stället för att bli rädd omvandla den känslan till trygghet inför att det faktiskt finns "de" som vill dig väl och se att du sover gott om natten och vill ge dig trygghet? Så nästa gång du känner dig iaktagen behöver du inte vända dig om för att kolla utan säj bara tyst"Tack för att ni /du vakar över mig" så ska du se att du kommer fyllas av lugn och ro i stället för rädsla!Genom att tänka så samt ha en liten lampa tänd brukar mörkret plötsligt inte kännas så farligt längre. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *