Är det någon som vill oss något?

Hej! Vi har upptäckt att det är något konstigt hos oss. Till en början tänkte vi inte så mycket på det utan man försökte hitta naturliga förklaringar till händelserna. Men till sist gick det inte att bortförklara längre. Lampor exploderar,(de går alltså inte bara sönder och det har varit hit elektriker som inte hittat nåt fel),tavlor ramlar ner, en tv i ett av mina barns rum stängs av och sätts på(jag går in och stänger av och när jag satt ett steg utanför dörren är tvn på igen). En gång så kom det upp ett meddelande i en anteckningsruta på datorn när vi stod och såg på och det skrevs: ———–hjälp…..————–. Ljud hörs utifrån hallen och ingen är där(mest på kvällar och nätter).Min 2åring ser "buu" i hallen och vägrar gå dit-hon leker och springer mot hallen och tvärstannar och säjer "buu" och blir jätteförskräckt. Min 4 åring har haft en låtsaskompis ett tag som han kallar Laiki och pratar jättemycket om honom(tex det är Laiki som stökat ner,Laiki är död, idag ska Laiki göra det osv).Dessutom har han börjat vägra sova i sitt rum. Min mans dator slås ofta på utan anledning.Jag känner ofta en jättestark brandrökslukt utan att det finns nån brand. Den sista månaden har jag dessutom drabbats av huvudvärk,yrsel och illamående utan att läkarna hittar nån som helst anledning till det. Så jag undrar om det kan bero på något övernaturligt som vi har här hemma hos oss…???? Jag skulle bli så otroligt tacksam för ett svar på allt detta och vad vi ska ta oss till.. Mvh mona

Hej Mona! Jag ska vara väldigt tydlig och ärlig här.Mina guider varnade mig direkt för att länka hem till er eller runt er då samt att jag får de vanliga symtomerna som yrsel,illamående och iskalla fingrar samt starkt obehag,vilket tyder på att det inte står rätt till. Jag håller med om att ni har problem.För det första är jag mån om din 4årige son och att detta kan bli jobbigt för honom.Så det gäller att du har is i magen och gör det som ska göras. Den sk låssaskompisen är INTE det den utger sig för att vara utan är en ande som är integrerat(dvs styrs av,hålls kvar av denna mörker energi som "lever" på hans energi och fullständigt hindrar honom från att komma till andra sidan) med ett väsen av icke mänsklig art som utger sig för att vara ett snällt men busigt barn. Allteftersom "han" får svängrum kommer den ställa till alltmer besvär,fenomen och även ställa krav på din son tex "gör du inte så så kommer jag att göra så" osv osv och din son kommer allteftersom känna att ngt inte är som det ska vara och bli livrädd(vilket jag uppfattar börjar hända redan). Dennas energi påverkar hela familjen och denna energi som "slagit sina klor" i denna ande – som visar sig som pojke -kommer förr eller senare göra så familjen ,inte bara du blir sjuka,trötta,psykiskt utmattade,orkeslösa,sover dåligt osv. Nu är det absolut inte meningen att du ska bli rädd eller skräckslagen utan istället önskar jag att du blir riktigt ARG! Ut med klorna!(Jag har egna erfarenheter av denna sort där mina barn blir drabbade och då blir jag en TIGER – vansinnig -allt för att skydda familj och barn!!!) Dessa har INGENTING i erat hem eller er familj att göra och har gått över både er fria vilja och universiella lagar som styr!Och nu när du är medveten om vad som är problemet så har de enligt den universiella lagen INGEN rätt att vara hos er! Fram med en bibel – Läs Fader Vår och säj från djupt av ditt hjärta: "Jag överlämnar denna ande och detta väsen till Den Högste Rätmätige Skaparguden.Sänd dina Rätmätiga Heliga Änglar för att hela denna ande och föra honom till andra sidan i villkorslös kärlek.Sänd Mäktiga Rätmätiga Heliga Änglar att driva ut och sända detta mörkerväsen inför den Högste och omslut denne i Vilkorslös kärlek.Må de aldrig kunna återkomma till vårat hem.Det är min önskan.Må så ske inför den Högstes Ansikte". Sedan renar du med salvia i alla rum. Detta är en mycket kraftfull handling(som uteslutande handlar om Kärlek som är kraftfullt mot det här "problemet") och hjälp är ställt till ditt förfogande att kunna genomföra detta. Sedan talar du lungt om för din son att han får hitta en annan låssaskompis för denna "Laika" är i himlen bland änglar.Och inte vill vi väl hålla honom kvar här om han kan få vara bland änglar! Du kommer bli förvånad över hans svar. Jag förstår att detta blev mycket för dig att ta in och antagligen känns helt galet samt att du inte var beredd på det här svaret. Men jag är övertygad om att DU kan fixa det här.Det är handlingen som är viktigast. Och istället för att ett medium kommer hem till er så känner jag att du har kraften,styrkan och viljan som behövs att fungera som "redskap" för att skydda din familj!!! Fundera över det jag skrivit och återkom så jag får veta hur det gått! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *