Är det någon/någon hemma hos oss?

Hej. Vi undrar om de är någon/något som finns i våran lägenhet.Vi har lagt märke till olika ljud rörelse i våran lägenhet.Det har pågått rätt länge nu.Jag har själv upplevt att de är någon som gått förbi mej när jag suttit vid datan.Vi har hört underliga ljud,som att galjar ramlar ner o lite annat.Våran hund har reagerat några gånger.Vill bara veta vad/vem de är som är här.

Hej Kirsi! Det jag kan uppfatta är att det finns aktivitet av andar hos er och jag kan känna av deras energier och det känns inte som om de till hör er familj utan är sk "främmande energier". Den av dessa som framträder är en kortare man i 50 års åldern,lite smårund och en flint på huvudet.Han visar sig i jeans(arbetarbyxor) och en rödbrunrutig skjorta.Det verkar som han bott där i huset eller närliggande från platsen. När han levde höll han på snickra och renovera och sedan hände ngt som gjorde att han avbröts mitt i "allt sitt fixande",han dog. Hur och varför får jag inget svar på.Jag uppfattar även att han inte varit på andra sidan och vänt. Jag får sagt av min guide att andra måste ha märkt av honom innan er och uppfattat närvaro och buller,bankande,flyttande och andra ljud dvs typiska "fixarljud".Han dog på 60-talet. Det finns två andra energier men de visar sig inte här och nu. Jag får heller inte uppfattningen om att dessa är intresserade av er som familj eller personer utan de "lever i sin lilla värld". Om du tycker det känns olustigt så tycker jag att du kan be ett medium komma hem till er som kan förklara för dessa om fördelarna med att gå över till andra sidan eftersom jag är osäker på om de/speciellt han ens är medveten om att han är död. Han verkar tro att han fortfarande renoverar. Du kan om du vill kolla lite historia bakåt se om det förekom någon som höll på renovera i huset på 60-talet och dog,till att börja med.Lite efterforskning,så att säja. Hör av dig igen om det är ngt mer du undrar över eller om det är ngt som är oklart! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.