Är det någon/några på besök?

Jag skriver till dig igen eftersom du inte kunde länka… Min fråga var då om min dotter såg andar i vårat hus. När hon var nästan nyfödd så vände hon huvudet om till ett visst håll varje gång jag lade henne ned på kökssoffan för att byta blöja. Detta gjorde hon säkert i ca tre veckor och formade munnen och försökte prata. Detta skedde när vi bodde i vårat förra hus. Nu bor vi i ett annat hus sedan 2 år tillbaks och hon säger att hon har sett våran hund och hon pratade även med henne en sen kväll innan hon somnade. Förra sommaren sade hon även att hon såg en farbror och en ko ute på vår gräsmatta. Nu i somras när vi var på vårat lantställe så vände hon sig om efter att vi ätit och tittade åt bakåt sen vände hon sig tillbaks och var alldeles stel och sa att hon inte ville prata med hunden. Jag frågade vilken hund? Hon upprepade detta två ggr till. Hon var rädd. Så min fråga kanske var felställd, men jag undrar vilka de andra är förutom hunden och är hon öppen för den andra sidan? mvh Madde

Hej Madde! Din dotter är i den åldern då de är öppna och lever i " en fot i båda världar". Jag har förklarat detta mer ingående i min intervju på startsidan ifall du läser där. Jag kan inte svara på vad det är hon sett vid olika tillfällen då dessa inte är kvar, och jag inte kan länka via dig, till henne och de siutvationerna du beskriver. Jag får däremot sagt att det hon uppfattade som en farbror var egentligen en form av naturväsen och blev rädd. Hon kan både uppfatta naturväsen och vanliga andar och kan inte förstå vad hon ser, mer än att hon känner energierna och utgår från om de känns bra eller dåliga, men med tanke på åldern så kan saker som ser "obehagliga" ut misstolkas som elaka (och i sin tur sådant som ser snällt ut är inte alltid det) och detta blir förvirrande för henne pga hennes ålder. Hon kommer att växa ifrån detta och vara allt mindre öppen om ett par år, då det inte ligger i hennes livstema att var medial även om hon alltid kommer känna av närvaro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *