Är det något?

Hej, Ibland så kan jag se plötsliga blixter dyka upp framför mig.. jag vet inte om det kan vara på grund av min syn, för att jag har ganska bra syn endå. Det blixtrar till just när jag lyfter på ögon locken och det starka ljuset jag ser varar i ca 2-3 sekunder och är i olika former. Det blixrar till både på kvällar o under dags ljuset. Jag tycker att det e jätte konstigt o underligt eftersom det oftast syns en bit i från mig eller några meter ifrån mig på udda ställen. Det här med blixtarndet av det starka ljuset har pågott nu i ca 2månader. Jag vet att det inte är nått fel på mina ögon. Jag hoppas på svar med vänliga hälsningar P.

Hejsan! Det som du ser har inte med spöken att göra. Just det du beskriver har jag själv upplevt. Mitt råd är faktiskt att du besöker en doktor. Det kan tyda på dålig blodcirkulation. Det är inget att oroa sig för, men ring in och boka en tid för att få en undersökning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.