är det något band?

Hej! Jag var tillsammans med mitt ex i ungefär 2 år. Vi hade det väldigt bra och kul tillsammans. Det tog slut i höstas när han skulle flytta till en annan stad för att plugga. Han sa att han inte saknade mig så mycket som han hade gjort innan när vi inte sågs. Precis när det hade tagit slut så var han jätte elak mot mig och det tog flera månader innan vi bytade tillbaka våra saker och jag var helt krossad. Vi har inte haft så bra kontakt, men jag har en känsla av att han kollar upp ganska mycket av vad jag gör och skriver ut t.ex på facebook. På julafton smsade han mig jätte mycket och frågade massor. Förra veckan kom han till min skola för att låna en tröja av mig som han skulle ha till utklädnad. Jag har varit hos hans mamma och hälsat på några gånger och det känns inte alls konstigt. Jag har inte sagt det till honom men jag vet att han vet det, men han har heller inte tagit upp att jag varit där. Det känns som att det är något som dras mellan oss men ändå inte. Kommer vi att förbli vänner eller kommer det att bli något mellan oss igen?

Hej! Ni har ett band mellan er och ni är inte färdiga med varandra på gott och ont. Att han var så elak mot dig var för att han inte hade det lätt och just då tyckte han det var bättre att såra än att bli sårad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.