Är det samma ande som följer mig?

Hej. Jag skickade in en fråga den 2008-03-06 om att jag kände en närvaro hos mig. Jag fick förklarat att mannen jag hade som sällskap hette "Erik". Jag är tacksam för ditt svar! Nu när jag visste hans namn lyssnade han på mig och gjorde som jag ville. Lämnade mig ifred. Men jag har en till fråga. "Erik" var och besökte mig hos min pappa, och jag fick förklarat för mig att han inte tillhörde mig släkt. Men då jag bott hemma hos mamma två veckor i månaden har jag känt samma närvaro. Jag är inte van vid sånt här och kan inte säga om det är samma person. Men det är någon där och jag blir säkrare på det ju mer jag vågar acceptera att jag har förmågan (tillåter mig att ta tid) att känna av "spöken". Det går i släkten men vet inte riktigt om jag vågar släppa på gränserna eftersom jag inte kan hantera det över huvud taget. Tacksam för svar ! // Nathalie

Hej Ninni! Det kan vara så att denna ande Eric genom att länka sig fast i din aura kan följa dig ifall du lämnar hemmet. Vissa jordbunda andar har den förmågan dvs att kunna förflytta sig från platsen de är bunda till genom att länka på en person.(gör en koppling i auran). Men jag uppfattar ändå att det inte är samma energi du upplevt hos din mamma. Eftersom du är öppen och kan känna av andar och deras närvaro men ändå är osäker och känner en viss rädsla för att lita på din inre röst, så skulle det vara ett tips för dig att söka dig till likasinnade där ni tillsammans kan prata om era upplevelser. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *